“Η σπαστικότητα μετά από ΑΕΕ αντιμετωπίζεται”

cryo save campaign
“Τα Βλαστικά Κύτταρα είναι δώρο ζωής”
21/07/2015
Show all

“Η σπαστικότητα μετά από ΑΕΕ αντιμετωπίζεται”

  • TaskΕνημέρωση Ασθενών

Η ενημέρωση του ασθενών, του οικογενειακού τους περιβάλλοντος  και του ευρέως κοινού ότι η σπαστικότητα μετά από ΑΕΕ αντιμετωπίζεται και η δημιουργία και λειτουργία Γραμμής Ενημέρωσης για το ίδιο θέμα ήταν οι βασικοί στόχοι της ενημερωτικής εκστρατείας που ανέλαβε να πραγματοποιήσει η εταιρεία μας.

Η στρατηγική επικοινωνίας της καμπάνιας περιελάμβανε την στρατηγική συνεργασία με επιστημονική εταιρεία και την εντατική ενημέρωση των ειδικών  αλλά και του γενικού κοινού για την αντιμετώπιση της σπαστικότητας μετά από Α.Ε.Ε. στα ειδικά “Κέντρα Σπαστικότητας”  που λειτουργούν στα δημόσια νοσοκομεία.

Δελτία Τύπου, άρθρα, συνεντεύξεις τύπου, εμφανίσεις ιατρών σε τηλεοπτικούς σταθμούς, δημιουργία και λειτουργία Ανοικτής Γραμμής Επικοινωνίας , και μεγάλης κλίμακας τοποθέτηση αφισών και εντύπων σ’ όλα τα νοσοκομεία και  τα ΙΚΑ της χώρας ήταν μερικά από τα “μέσα” που χρησιμοποιήθηκαν.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Τα ΜΜΕ ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά αφού είχαμε 52 αποκόμματα τύπου και 7.500.000 αναγνώστες, 3 ρεπορτάζ σε αντίστοιχους τηλεοπτικούς σταθμούς και  4.474.000 θεατές, 3 ρεπορτάζ σε αντίστοιχους ραδιοφωνικούς σταθμούς και 1.702.000 ακροατές. Με βάση σχετική έρευνα, η κάλυψη των στόχων της καμπάνιας  έφτασε το 95%.